Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Rugproblemen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Rugproblemen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Elisabeth J.

Geschreven op: Woensdag 27 December 2017 om 10:33
Ongepast of beledigend?

Binnenkort word ik in LUMC geopereerd aan een thoracale hernia th9-10. Het is een verkalkte forse hernia. Drukt in mijn ruggemerg. Met alle gevolgen van dien. Omdat een dergelijke hernia vrij zeldzaam is kan ik er weinig over vinden. Het schijnt een zware operatie te zijn De tijd nadert en zie er tegenop.ik ben een vrouw van 71 en sta nog volop in het leven.

Zoek lotgenoten. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Ellis op Vrijdag 2 Februari 2018 om 10:37 Ongepaste reactie?

Hallo,

Ik ben benieuwd hoe het u is vergaan en door wie u bent geopereerd. (Of is de operatie nog niet uitgevoerd?
Ik moet binnenkort ook voor een thoracale hernia naar het lumc.
Ik hoor graag van u!


Geschreven door: Elisabeth op Dinsdag 13 Februari 2018 om 17:42 Ongepaste reactie?

Dag Ellis. Pas nu lees ik je reactie. Ik ben nog niet geopereerd. Planning was januari 2018. Toen 1e week februari 2018. Nu laatste week februari 2018. Ik zie er erg tegenop maar heb vertrouwen in het neurochirurgies team. Ik houd je op de hoogte. Gr. Elisabeth.


Geschreven door: Carla Franken op Dinsdag 20 Maart 2018 om 14:14 Ongepaste reactie?

Ben december 2016 geopereerd aan de T11/T12. Ook een verkalkte hernia. Ik vond de operatie eigenlijk wel meevallen. Geen pijn gehad e.d. en de tweede dag na de operatie al het bed uit. Daarna moet je wel flink geduld hebben. Het heeft nogal wat inlvoed op de lijf.


Geschreven door: Mira op Maandag 15 Oktober 2018 om 15:50 Ongepaste reactie?

Beste Elisabeth,

Ook ik heb een verkalkte thoracale Hernia. Omdat ik goede verhalen hoor over het LUMC overweeg ik bij hen een second opinion te laten doen.
Ben je inmiddels al geopereerd? En zo ja, door wie?
Hoor graag.
Groeten, Mira


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Rugproblemen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)