Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Rugproblemen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Rugproblemen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Karin

Geschreven op: Maandag 14 Mei 2018 om 10:45
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Ik heb al meer als 10 jaar rugklachten. Oorzaak oa chronische bekkeninstabiliteit en kreeg dit jaar meerdere diagnoses maar door overbelasting en mijn beperkingen heb ik nu een hernia. Achteraf al maanden. Ik heb een doof been, tintelingen, pijnlijke kuit en rug en uitstraling in bil en been. Ik moet van de arts blijven bewegen en krijg een medisch korset om de druk wat te verlichten. Maar eerlijk gezegd weet ik het niet meer. Ik heb hypermobiliteitssyndroom en bekkeninstabiliteit + fibromyalgie en polymyalgie reumatica dus bewegen is al heel moeilijk.

Ik blijf het proberen en loop steeds kleine stukjes en heb laatst 5 minuten gefiets..

Echter, als ik rustig aan doe zakt het dove gevoel en de pijn in kuit wat, maar bij lopen of wat dan ook komt het al heel snel terug. Daarna volgt er meer pijn. Ik weet nu niet waar ik goed aan doe omdat ik al zo snel overbelast ben.

Iemand ervaring/bekend mee? Of tips? Ik ben pas 34 jaar en voel me 80. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Joyce op Dinsdag 15 Januari 2019 om 23:59 Ongepaste reactie?

Hoi Karin.. Wat een herkenbaar verhaal! Hier ook chronische bekkeninstabiliteit en hypermobiliteit, reuma en voor de 3e keer een hernia. Ik ben september 2017 geopereerd bij hernia kliniek iprenburg aan een dubbele hernia . En oktober 2018 was ik weer aan de beurt. Opnieuw de pijn in de kuit, bilpijn en dove voeten. Inmiddels is het zo erg dat ik 5 februari weer geopereerd word. Ik ken het probleem van bewegen. Heb lange tijd ook fysiotherapie bezocht met oefeningen. Tegelijkertijd bewegen. Dat hielp nog het beste. Ik merk dat zwemmen het beste is voor mij. En afwisselende beweging. Ik zie dat je berichtje van eerder is. Wilde toch reageren. Iprenburg heb ik zelf een goed gevoel bij. Mocht je een operatie nodig zijn zou ik hem aanbevelen.. En alle beetjes beweging kan helpen! Heel veel sterkte!


Geschreven door: Gijs op Vrijdag 18 Januari 2019 om 22:00 Ongepaste reactie?

Doe geen operatie. Zoek naar een arts/doktor die prolotherapie uitvoert. Bij voorbaat dank. Mvg G. Bon


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Rugproblemen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)