Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Rugproblemen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Rugproblemen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Lisa

Geschreven op: Zaterdag 23 Juni 2018 om 20:21
Ongepast of beledigend?

Hallo,

Mijn man heeft 11 dagen geleden hernia operatie gehad. Bij wervel 5 een hernia verwijderd en zenuwvernauwing verholpen als het goed is.

Klachten ruim half jaar ervoor: met name pijn aan rechterbeen en niet lang kunnen zitten.

Eerste 3 dagen na operatie ging redelijk. Beenpijn nog niet weg. Echter vanaf dag 4 veel mer pijn aan rechter been. Laatste 3 dagen niet meer te houden. Waar daarvoor de pijn met liggen bv weg was, is die nu altijd aanwezig. 2 nachten niet geslapen. Vandaag diclofinac en tramadol gekregen.
Pijn is echt nog veel heftiger dan voor operatie.

Ziekenhuis zelf zegt dat dit niks zeg, dat je pas met 6 weken nacontrole hebt omdat alles nog werkt en zwellingen zijn van binnen etc.

Echter het vertrouwen in goed resultaat wordt hier steeds kleiner. Mijn man ligt nu 90% van de dag op bed en loopt af en toe kleine stukjes. Zitten gaat amper. Herkent iemand dit? Wond ziet er redelijk uit van buiten. Nog wel dik. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mira op Maandag 15 Oktober 2018 om 15:40 Ongepaste reactie?

Hoi Lisa,

Ik zie dat je bericht van Juni is. Hoe is het verder afgelopen met je man?

Zelf heb ik een Thoracale hernia en ga daarvoor een second opinion aanvragen maar ben nog opzoek naar de beste neurochirurg.
Ben benieuwd hoe het nu met je man is.
Groeten,Mira


Geschreven door: Mary op Maandag 29 Oktober 2018 om 11:38 Ongepaste reactie?

Goedemorgen, ik heb een week geleden een stenose operatie gehad L2/L4. Operatie goed gegaan. Na ook 4 dagen veel meer pijn dan voorheen. Kan maar 10 minuten lopen. Dan weer liggen. Heb pijnstillers. Wie herkent dit, ben ik ongeduldig?. Hoe is het met uw man afgelopen?

Bedankt alvast


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Rugproblemen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)