Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Rugproblemen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Rugproblemen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

hans Legeer

Geschreven op: Dinsdag 9 Oktober 2018 om 17:03
Ongepast of beledigend?

Ik ben gevallen precies op mijn stuitje en met een hogere liggende wervel tegen een scharnier van de kast. Kon niet meerm lopen. Na een verplicht bezoek aan de huisarts die even voelde, vermelde eat e.e.a. e4en beetje gekneusd was en mij ket diclofenac nar huis toe suurde bleef de pijn. binnen 4 weken werden de pijnstillers opgevoerd tot morfine plijsters. De maximale sterkte. Na nog 1 week was mijn eigen huisartrs na een vakantie weer terug en die stuurde mij door naar het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn voor foto;s. Die gingen gelijk door naar hetb hoofd van de spoedeosende hulp en de orthopedisch chirurg. Via de huisarts kreeh ik te horen dat er een wervel L1 voor 2/3 was ingezakt en er een schade was aan mijn lende en lendewervel. Inmiddels zijn er een neuoloog met een MRI en voorschrijving van Pregabaline 75 mg en Tramadol 100 Vitamine D bij gekomen. Met de waarschuwing niet nogmaals te vallen want dan is de kans op een dwarslesie groot. Daarna foto''s en de orthopedisch chirirg geweest met voor het bezoek nogmaals extra foto''s. Uitslag geen bot verkalking of ontkalking wel een breuk, en dus maar voor 6 maanden een corset om. En hij hoefde mij niet meer te zien. Inmiddels 2 weken verder en nu weet ik het niet meer. wil graag een second opinion maar via de huisarts is dat moeilijk. Is iemand met dit soort problemen bekend en kunt u mij vermelde hoe nu verder te gaan, want aan de tramadol blijven heeft geen zin denk ik. Zelfs is mij al een keer methadon voor gesteld als pijn bestrijding, maarb dat lijkt mij niet een goed middel. 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Quinta op Dinsdag 16 Oktober 2018 om 16:53 Ongepaste reactie?

ik heb dit niet mee gemaakt, maar ik kan wel adviseren dat het sint maartenskliniek te nijmegen erg gespecialiseerd is in orthopedie en dat je daar zeker op je plek zou zijn voor een second opion. daar heb je recht op!

veel sterkte


Geschreven door: Yvonne op Dinsdag 16 Oktober 2018 om 20:44 Ongepaste reactie?

Beste Hans,
Ik ben zelf 2 jaar geleden op mijn stuit gevallen en daarna heftige rugklachten gekregen met pijn in de bil. Na het maken van een MRI (alleen van de rug)bleek sprake te zijn van slijtage/artrose. Ik ben ook in de Sint Maartenskliniek geweest, maar konden weinig voor mij doen. Omdat de pijn op een gegeven moment niet meer te houden was, heeft de huisarts mij doorgestuurd naar een manueel therapeut. Zij constateerde dat mijn stuit en heupgewricht scheef stonden. Na het recht gezet te hebben, ben ik van mijn pijn af en zielsgelukkig. Heel veel sterkte en wellicht het proberen waard om een bezoek te brengen aan een manueel therapeut, met specialisatie stuit klachten. Er is trouwens op tv (een vandaag) op 27augustus een programma geweest die deze klachten/recht zetten stuit heeft uitgezonden! Je kunt het nog terug zien. Heet: ď weinig kennis over stuitje zorgt voor veel gezondheidsklachtenĒ


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Rugproblemen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)