Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Rugproblemen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Rugproblemen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Quinta

Geschreven op: Dinsdag 16 Oktober 2018 om 10:52
Ongepast of beledigend?

Goedemorgen,

Ik ben op zoek naar mensen die mijn klachten herkennen en kunnen vertellen wat bij hun de diagnose was/is.
Uiteraard ben ik me er van bewust dat iedereen anders is en dat bepaalde klachten ook bij andere diagnose kunnen horen.

Het gaat mij puur om herkenning en dat ik me niet aanstel (dat is het aard van het beestje en moeilijk weg te stoppen).

Korte voorgeschiedenis: 4 jaar geleden is mijn onderrug S1 en L5 vast gezet.

Nu heb ik zichtbare osteofyten op thoracale hoogte (hoog in me bovenrug) op 2 plaatsten.
Mijn klachten: als ik ga liggen (op me rug) profoseer ik mijn klachten. (Pijn, net of er beestjes lopen door me romp en daarna verdoofd gevoel ( alsof me romp slaapt), armen gaan ook mee doen en mijn linker been tinteld als een gek en ik wordt duizelig, dit zelfde heb ik met zitten en druk tegen me borstwervels.
Ga ik op me zij liggen of haal ik de druk weg, dan trekt het weg.
Pijn blijft maar is redelijk te doen.
Bij bukken of druk lijkt het of ik niet voldoende lucht binnen krijg. ( dat er iets met me longen of hart is, is al uitgesloten.
Lang staan krijg ik meer pijn en voel,ik druk en warmte (hitte) op borstwervel hoogte, lopen gaat wel maar na enkele tijd begint dat ook steeds warmer te worden en pijn stijfheid neemt toe.

Smorgens; wakker worden, stijf, of ik op naalden loop, dit trek na enige tijd weer weg (al blijft dat wel beetje door zeuren over de dag).
Dit is een deel van mijn klachten.

Momenteel heb ik morfine pleisters en dicofinac met paracetamol.
En het gaat redelijk. Over 2 weken naar orthopeed maar ben benieuwd of er mensen zijn die zich herkennen in mijn verhaal.

Quinta

 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Rugproblemen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)