Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Rugproblemen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Rugproblemen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Arcos1

Geschreven op: Vrijdag 19 Oktober 2018 om 09:38
Ongepast of beledigend?

Hoi! Ik ben Joyce (35 jaar) moeder van 2 kinderen en wil graag in contact komen met mensen die een Thoracale hernia (borsthernia) hebben of hebben gehad? Wordt 26-11 november geopereerd door dr. Cornips. Hoop dat ik wat meer te weten kan komen.

Groetjes!  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Mira op Dinsdag 23 Oktober 2018 om 11:57 Ongepaste reactie?

Ik lees graag mee. Ook ik heb een thoracale hernia. Arts weet niet of een operatie wel een verbetering gaat zijn voor mij. Hernia zit volledig in mijn ruggenmerg en is verkalkt, kortom erg risicovol. Probeer nu een 2nd opinion aan te vragen bij Cornips maar dat proces verloopt erg traag. Intussen worden de klacht steeds erger. Joyce heb jij lang op een wachtlijst gestaan?
Hoor graag hoe het bij verloopt.
gr Mira


Geschreven door: Monica op Dinsdag 30 Oktober 2018 om 21:59 Ongepaste reactie?

Hoi Mira.
Ik heb ook een thoracale hernia en loop nu bij Drs Cornips.
Bij mij duurde het een maand voordat ik terecht kon.


Geschreven door: Mira op Donderdag 6 December 2018 om 15:11 Ongepaste reactie?

Daar ben ik eindelijk weer.
Ik kon op 5-11 ineens last minute terecht voor een operatie. Toch maar gedaan.
Bijna 2 weken in t ziekenhuis gelegen.
Omdat het hersenvlies gescheurd was door de enorme hernia die mijn ruggenmerg volledig naar links drukte (Arts had nog nooit zn grote gezien) 1 week plat op mijn rug moeten liggen met een drain in mijn ruggenmerg om het hersenvocht af te voeren om de scheur te laten genezen. Tijdens de operatie hebben ze mijn rechter long plat moeten leggen. Omdat de operatie 6 uur duurde kwam die long niet goed tot ontplooiing en ontstond er een klaplong.
Omdat ik in het ziekenhuis heel erg misselijk was van de morfine kon ik niks binnenhouden. Toen ik eenmaal weer overeind mocht lukte dat niet meer. Ik was te verzwakt. Al mijn spieren waren weg uit mijn benen, rug en nek. Ik kon nog 5 minuten rechtop zitten.
Na 12 dagen ziekenhuis wilde ik zelf heel graag naar huis. En zo snel als die spieren verdwenen zijn komen ze gelukkig ook weer terug. Kan nu weer 1,5 zitten en lopen zonder rollator lukt ook best aardig. Maar er staat een bed in de kamer daar lig ik ook nog een groot deel van de dag op.
Momenteel heb ik nog erg veel last van mijn gekneusde ribben. Daarom heb ik de fysio die twee keer per week kwamen even op een lager pitje gezet. Door de oefeningen van de fysio werd de pijn in mijn ribben namelijk alleen maar erger.
Joyce jij ook geopereerd?


Geschreven door: Monica op Dinsdag 18 December 2018 om 20:16 Ongepaste reactie?

Hoi Joyce. Hoop dat alles goed met jou gaat?


Geschreven door: Gijs op Vrijdag 18 Januari 2019 om 22:16 Ongepaste reactie?

Probeer is prolotherapie. Mvg G. Bon


Geschreven door: THNP op Donderdag 21 Februari 2019 om 20:39 Ongepaste reactie?

Prolotherapie? Dat is symptoombestrijding! Weet je wel dat dat zeer riskant is bij een thoracale hernia? Wat als je een laesie oploopt waardoor je verlamd raakt, doordat je de boel hebt laten verdoven met prolotherapie?


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Rugproblemen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)