Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Rugproblemen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Rugproblemen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Miranda

Geschreven op: Zaterdag 24 November 2018 om 12:59
Ongepast of beledigend?

Onverklaarbare hevige rugpijnen
Wie kan mij helpen of maakt hetzelfde mee?
Mijn naam is Miranda en ruim 2 jr geleden werd ik van de een op de andere dag wakker met hevige rugpijn. Deze was zo erg dat mijn partner me uit bed moest helpen en de pijn is nooit meer weg gegaan. De pijn zit niet op 1 plek, maar verspreidt zich steeds. Liggen is voor mij onmogelijk, dus ook slapen moet ik rechtop, Iedereen begrijpt vast dat dit moeilijk is, waardoor ik door de weinige nachtrust overdag helemaal op ben. Ga ik plat op mijn rechterzij liggen, dan gaat de pijn ook naar de rechterkant en wordt deze binnen een half uur zo hevig dat ik op moet staan. Idem als ik plat op de linkerzij ga liggen. Geen enkele arts kan me tot nu toe antwoord geven op de vraag waarom ik niet kan liggen. Aan het matras kan het niet liggen. We hebben een Tempur matras en deze wordt gezien als een van de betere matrassen.
Ik heb het hele rondje ziekenhuis gehad bij alle specialisten en heb ook het gehele alternatieve circuit doorlopen. Medisch kan er geen oorzaak gevonden worden en dan wordt eigenlijk gezegd: "leer er maar mee leven".
Ik was een zeer actieve vrouw (nu 43 jr oud) die hield van haar werk en om de dag naar de sportschool ging. Nu zit ik thuis, kan ik niet meer werken en kan ik niet langer dan 15 minuten aaneengesloten lopen, staan of zitten. Niet kunnen slapen is dus vreselijk! Minste last is met fietsen, iets dat we natuurlijk in de zomer dan ook zo veel mogelijk doen. In de huiskamer staat een hometrainer, zodat ik toch iets van beweging heb. Ik hoef ook vast niet uit te leggen dat ik in gewicht aan kom doordat ik niet veel kan bewegen en daar word je ook niet gelukkiger van.
Ik kom de dag door middels het slikken van enkele opiaten zoals Oxycodon en Palexia en ook dit wil de huisarts af gaan bouwen. Dan zie ik het helemaal niet meer zitten. Ook heb ik een heel traject doorlopen in een revalidatiecentrum, die mij zouden moeten leren met de pijn om te gaan. Erg veel heeft dit niet geholpen en weet ik niet meer wat te doen. Begin december start een SOLK 3 traject, maar ook hierover ben ik sceptisch. Er zijn dagen bij dat ik me depressief voel door het hele gebeuren. Ik hield van het leven en daarin ken ik mezelf niet meer terug.
Van de ene op de andere dag letterlijk niets meer kunnen, hoe kan dit niet te verklaren zijn?
Ik zou al blij zijn als mijn leven een beetje leefbaar zou zijn. Wie heeft nog tips of maakt hetzelfde mee?? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Yvonne op Zondag 2 December 2018 om 21:30 Ongepaste reactie?

Beste Miranda,
Ik heb al eerder op dit forum gereageerd. Ik was hard gevallen op mijn stuitje en kreeg maanden later heftige klachten. MRI gehad, Sint Maartenskliniek geweest en pijntraject doorlopen. Iedere dag pijnstillers geslikt en er werd geen oorzaak(wel arthrose)gevonden. Ik had nooit gedacht dat mijn val in een remmende bus en daarbij hard op mijn kont terecht kwam, te maken zou hebben met mijn heftige pijn. Bij een maneeel therapeut, gespecialiseerd in stuitklachten, werd mijn stuit recht gezet en heb nergens last meer van. Heel veel sterkte en wilde mijn verhaal even met je delen. Ik weet natuurlijk niet of deze klachten hetzelfde zijn, maar ik heb geen pijn meer na 2 jaar!


Geschreven door: Gijs op Vrijdag 18 Januari 2019 om 21:57 Ongepaste reactie?

Wat je nodig hebt is prolotherapie. Mvg G. Bon


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Rugproblemen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)