Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Rugproblemen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Rugproblemen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

merel

Geschreven op: Donderdag 27 December 2018 om 00:44
Ongepast of beledigend?

ik een vrouw van 45
en heb atrose in mijn rug
heb vreselijk veel pijn
ik heb geen zin meer in het leven
wie herkend dit 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Gijs op Vrijdag 18 Januari 2019 om 22:04 Ongepaste reactie?

Wat je nodig hebt is prolotherapie. Mvg G. Bon


Geschreven door: fred op Zondag 20 Januari 2019 om 18:17 Ongepaste reactie?

pijnpoli al overwogen?
Ik had 2,5 jaar geleden lumbale stenose, kon bijna niet meer lopen.
Na een half jaar alles geprobeerd te hebben, via mri naar de pijnpoli doorgestuurd. Stelt niets voor. Prik gekregen (na vooronderzoek uiteraard). Nooit meer last gehad, liep met krukken naar binnen en daarna zo de polikliniek uit.
Dus al 2,5 jaar nergens meer last van


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Rugproblemen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)