Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Rugproblemen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Rugproblemen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Pieter-Jan

Geschreven op: Woensdag 30 Januari 2019 om 17:46
Ongepast of beledigend?

Dag allen,

Ik pen (typ) hier even mijn verhaal neer, in de hoop dat er soortgelijken zijn die hier meer info over weten.

Ik kamp nu reeds een 13 maand met chronische rugpijn.
De pijn is in december 2017 begonnen op mijn fietsrollen. Ik voelde een pijn rechts in de rug. Deze werd steeds heviger tot op een moment dat alles geblokeerd zat. Naar osteopaat geweest (4 maal) met de nodige manipulatie en gekraak. Het was beter, maar ik zat met een steeds vervelende zeurende pijn in de onderrug.. in februari 2018 nmr gehad.. niets speciaals op te zien. De pijn bleef en de maanden verstreken ( heel veel kine gehad en dry needling.. in april een wiel van mijn auto willen losdraaien en voelde een hevige knap rechts in de rug.. binnen 5 sec was alles opgestijfd. Inspuiting en medicijnen gekregen tegen de pijn. Andere kinesist moeten zoeken, want de vorige wou me niet meer behandelen aangezien hij me niet kon helpen. De spieren die langs mn wervels lopen (verticaal) zijn steeds enorm opgespannen... in april,mei en juni was het opgelet geblazen want elke verkeerde en belaste beweging was gevozlig en het kon er elk moment terug inschieten.. ook werd ik regelmatig enorm misselijk en moest ik me een uurtje leggen.. in augustus een 2de nmr gehad zn toen zagen ze een hernia tss l1 en l2. Facetinfiltratie en 2 infiltraties gehad ik de rug, maar ik heb meer afgezien dan dat dit goed was.. ik heb geen uitstaling.. we zijn nu bijna februari en ik heb reeds verschillende kines gehad , dry needling sessies, osteopaten, ontstekingsremmers, tradonal en nu probeer ik me te behelpen met dafalgan codeine.. de laatste maanden ben ik ook misselijk hele dagen.. smorgens is het het ergst, een opgeblazen gevoel ook, buik staat gezwollen, reeds nmr gehad en echo hiervoor maar op eerste zicht niets te zien.

Kan rugpijn en misselijkheid met elkaar te maken hebben? Nog mensen met gelijkaardige verhalen? Zitten en rechtstaan is een ramp.. dan vozlt alsof men rug in 2 gaat breken.. spieren zijn volledig opgespannen en als ik dan voorover buig kraken men wervels
1 maart afspraak bij maag/darm hiervoor nog eens.
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Rugproblemen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)