Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Rugproblemen.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Rugproblemen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Marietje

Geschreven op: Vrijdag 1 Februari 2019 om 21:48
Ongepast of beledigend?

Ik heb sinds een paar maanden last van mijn linkerbeen. Het is begonnen met een zere kuit. Dokter geweest, echo gehad (2 jaar geleden longembolie). Niets uitgekomen. Door naar de fysio. Heeft de kuit een paar weken getaped. Hielp goed, maar de pijn is nooit helemaal weg geweest. Daarna is de pijn doorgetrokken naar mijmn onderrug. Heb nu pijmn in mijn omderrug, tot in mijn stuitje, zere bil, zere lies, achterkant bovenbeen,knieholte en kuit en soms ook mijn enkel. Huisarts weet het ook niet. Stuurt me terug naar de fysio. Dry needling helpt een paar dagen, dan begint het gezeur weer. Het is in ider geval geen hernia.. kan niemand mij verder helpen? Heeft iemand dit ooit gevat? Ik heb geen idee meer wat ik ermee moet. Is de zeurende pijn en de tintelingen. Wie heeft er advies?? 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Rugproblemen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)