Vraag het de redactie

LET OP: Dit is geen officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u sterk om met uw eigen behandelend arts contact op te nemen.

orthopedie -rug

Sandra-1983, geschreven op: Dinsdag 23 April '13 om 17:52

Beste,

ik heb een brief van mijn arts maar daar ik al 2 tegen strijdige verhalen heb gehoord over wat er nu net mis is met men rug ben ik zelf maar op zoek gegaan.In de vrief staat als volgt;
Een nmr van de lumbale wervelzuil toont een anterolishesis L5-S1 graad II door bilaterale spondyloloyse met secundaire osteochrondrosis.Breedstralige retrocorporiale pseudodiscusprotrusie.Er is ook wat impinggement op beide wortels L5 foraminaal.Radiografische opnames van bekken face staande tonen een beperkte scheefstand ten nadele van rechts van ongeveer 2cm.

Ik vraag me nu af wat dit allemaal betekent en mogelijks oplossingen zijn.Van mijn specialist kreeg ik kine voorgeschreven en bij het overhandigen van dat attestje gaf hij de opmerking;het gaat toch niet veel uithalen maar ja.Wat moet ik daar dan van denken.Ik hoop dat jullie mij meer duidelijkheid kunnen geven.
Alvast bedankt voor de moeite.

Groetjes Sandra
Titel Auteur Geschreven op
iconspacerorthopedie -rugSandra-1983Dinsdag 23 April '13 om 17:52
spacericonspacerorthopedie -rugredactieorthopedie1Woensdag 24 April '13 om 10:59
spacericonspacerorthopedie -rugSandra-1983Donderdag 25 April '13 om 12:44
spacericonspacerorthopedie -rugredactieorthopedie1Vrijdag 26 April '13 om 09:04
(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Rugproblemen.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)